Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival, 21, 22 & 23 augustus 2020

Een drie-daags evenement gevuld met muziek, vermaak en entertainment. Kampementen, Spectaculaire optredens, workshops, entertainers, artiesten en fantastische shows! Uiteraard met een leuke gevarieerd aanbod van producten bij de één van de vele standhouders en zijn er voldoende eet,- en drinkgelegenheden. Een Spektakel voor het hele gezin!

Ruim voldoende en Gratis parkeergelegenheden op loopafstand van het evenement!

Middeleeuws, Fantasy, Steampunk, Cosplay, Geweldige Optredens en meer!
Beleef het zelf en treed binnen in een wereld die je grootste fantasieën te boven gaan!

Vele kampementen, Schitterende veld en podium optredens en Fantastische Attracties, Dutch European Steampunk Convention. Van ridder tot jonkvrouw, van tijdreizigers tot woudelfen.

Voor dit spektakel komen er honderden acteurs, re-enactors, artiesten, muziek bands, kampementen, entertainers etc. vanuit landen uity heel de wereld naar Winschoten om jong & oud te vermaken.
Bekijk en bewonder en geniet met een lach.

Het festival is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal en spectaculair evenement voor het hele gezin en komen de bezoekers van verre Winschoten opzoeken om deze drie magische dagen mee te beleven.

Datum : 21, 22 & 23 augustus 2020
Locatie : Stadspark te Winschoten, bovenburen 104b
Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival
www.middeleeuws-winschoten.nl

Related Projects
    Contact

    Momenteel zijn er geen medewerkers online, u kunt ons een mail achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Not readable? Change text. captcha txt